Seminarium om immaterialrätt och kunskapsekonomin i Almedalen

För att bredda frågan om upphovsrättens betydelse har FTVS gett Reforminstitutet i uppdrag att undersöka immaterialrättens roll i en allt mer kunskapsbaserad ekonomi. Rapporten kommer i höst, men på plats i Almedalen (1/7) presenterade rapportförfattaren Nima Sanandajii preliminära resultat. Efter presentationen följde en paneldebatt. Se seminariet i sin helhet nedan.

Klicka här för att se seminariet

Medverkande:
Per Strömbäck, sakkunnig digital näringspolitik, FTVS, Eric Broberg, ordförande, FTVS, Stefan Fölster, Chef, Reforminstitutet, Nima Sanandaji, Teknologie doktor, Reforminstitutet, Sara Öhrvall, styrelseproffs och digital expert, Bonnier Investor mm., Klas Eklund, Senior economist, SEB, samt ordförande i regeringens arbetsgrupp ”Arbetet i framtiden”, Jörgen Warbom, riksdagsledamot och immaterialrättslig talesperson, Moderaterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s