Film och TV-Näringsdagen 2015

Den 30 september gick årets Film- och TV-näringsdag av stapeln på Biograf Rigoletto i centrala Stockholm. Näringsdagen samlade strax över 290 personer från bransch, media och politik för att höra branschens möjligheter och utmaningar belysas från flera olika perspektiv.

Medverkade på scen gjorde bland annat demokrati- och kulturminister Alice Bah Kuhnke (MP), författaren och tech-entreprenören Andrew Keen, Andreas Lundmark, Boston Consulting Group, Sara Lindbäck, Rättighetsalliansen, Paul Pintér, Polisen, Henrik Rasmusson, Åklagarmyndigheten, Karl Lallerstedt, Black Market Watch, Björn Rosengren, Film & TV-producenterna, Lena Rehnberg, StellaNova, Lars Blomgren, Filmlance, samt Stefan Fölster och Nima Sanandaji, Reforminstitutet. Läs mer om näringsdagen på SFI:s hemsida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s